Welk glas is als eerste gevuld?

Curves Brain Workout Water drinken

In onze laatste nieuwsbrief kon je jezelf wagen aan de nieuwe Curves Brain Workout. Een maandelijkse hersenkraker die je hersenen hoe dan ook aan het denken zet. De laatste Curves Brain Workout stond in het teken van water drinken. Voldoende water drinken is onwijs belangrijk voor allerlei processen in je lichaam. Voor het sporten, tijdens het sporten, na het sporten… Eigenlijk altijd dus! Wij vroegen ons af of jij erachter kon komen welk glas uit de puzzel als eerste gevuld zou zijn. Na de vele reacties vandaag dan eindelijk het verlossende antwoord!

Curves Brain Workout Water drinken

Naar de oplossing…
In de comments werd met regelmaat zowel glas 2 als glas 7 geantwoord. Maar welk van de twee is nou echt als eerste vol? Het antwoord is glas 2!

De waterleiding van glas 1 naar glas 2 zit namelijk veel lager dan de opening van glas 1 naar glas 3. Het water dat in glas 2 stroomt kan niet verder. Het water dat in glas 3 stroomt, stroomt door naar glas 7. Bij glas 2 kan het water dus als eerste niet verder. Glas 2 zal daarom als eerste gevuld zijn!

Zo drink je meer water
Omdat voldoende water drinken belangrijk is voor je lichaam delen wij maar al te graag wat handige tips over hoe je makkelijk meer kunt drinken. Koop bijvoorbeeld een leuke waterfles. Zet hem naast je op het bureau en je zult zien dat je er vaker aan zult denken om wat te drinken.

Ook kun je water combineren met fruit, groente of kruiden. Een verfrissende combinatie waardoor je wat smaak toevoegt aan je water. Of wat dacht je van een app die je herinnert aan het drinken van water?

Natuurlijk zijn er nog veel meer handige tips. Welke dat zijn wordt hieronder uitgelegd:

Infographic water drinken

Wat is jouw ultieme tip om (makkelijker) meer water te drinken?

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!