Modetrends 2018

Nu de dagen weer korter zijn en het steeds een beetje kouder wordt hebben wij ons alweer helemaal genesteld in de dikke winterkleding. Samen met de nieuwe seizoenen komen ook de nieuwe modetrends. Welke dat precies zijn? Met deze vijf modetrends zit je in ieder geval goed!

Alle dieren zijn welkom
Of je nou kiest voor een slangen-, tijger-, luipaard- of giraffenprint. Het maakt niet uit, je zit hoe dan ook goed! Deze herfst en winter zijn dierenprints namelijk ontzettend geliefd in de modewereld.

Kun je niet kiezen tussen twee prints? Geen probleem! Je combineert eenvoudig verschillende prints met elkaar voor een echte jungle-look. Let wel op; we hebben het over dierenprints, niet over (nep)bont!

Bruin het nieuwe zwart
Waar zwart de standaardkleur is waarmee je altijd goed zit biedt bruin deze herfst en winter ons een uitweg. En nee, geen beige of khaki. Bruin bruin is de kleur!

Bruin is een fijne, warme kleur waarmee je de koude winterdagen aan kunt. Ook is de kleur geschikt voor verschillende gelegenheden en draagbaar in verschillende kledingstukken.

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes
Drie laagjes in je outfit? Nee, het mag meer! Veel meer… Combineer bijvoorbeeld een top met een colbert, een sjaal en een fijne winterjas. Zo zie je er op koude winterdagen niet alleen stylish uit maar blijf je ook lekker warm.

Back to the eighties
In de eighties waren statement schouders, glansstoffen, scrunchies, neonkleuren, pailetten en dierenprints in. En laten dat nou precies de onderdelen op modegebied zijn die in de herfst en winter van 2018/2019 helemaal terug van weggeweest zijn!

Bling Bling
Naast de terugblik op de eighties geeft ook de jaren negentig ons een trend. En wel in de vorm van de nodige dosis bling bling. Jarennegentigstrass op een moderne, 2018-manier! Perfect om je outfit net dat beetje extra te geven.

Let wel op; sla niet door in deze trend. Kies je voor te veel bling bling of plastic ogende bling bling dan ziet je look er al snel goedkoop uit. Natuurlijk hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een dosis glamour. Let er alleen op dat de bling bling die je draagt goed bij elkaar passen en dat het niet TE heftig wordt.

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!

Bron: Elle