Curves Sinterklaasbank

Misschien heb je het al wel gezien, misschien ook nog niet! In oktober en november zet Curves zich in om aandacht te vragen voor de Sinterklaasbank. Hoe precies? Curves nodigt jou uit om voor slechts €5,- een cadeaukaart te kopen waarmee je 5x kunt komen sporten bij de dichtstbijzijnde Curves Club bij jou in de buurt. En de opbrengst van de actie? Die wordt gedoneerd aan de Sinterklaasbank!

Wat is de Sinterklaasbank precies?
De Sinterklaasbank zorgt ervoor dat kinderen uit kansarme gezinnen niet worden overgeslagen door de Sint. Want eerlijk… Niemand moet er toch aan denken dat je je kind moet proberen uit te leggen dat de Sint in stilte jullie huis voorbijgaat. Dat valt namelijk niet uit te leggen.

Dit jaar zorgt de Sinterklaasbank ervoor dat 5000 kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben een mooi sinterklaascadeau krijgen. En nee, dat is niet zomaar een cadeau. De kinderen mogen het cadeau zelf uitzoeken door middel van een cadeaubon van een grote speelgoedketen.

Curves voor de Sinterklaasbank
Op verschillende manieren toont Curves betrokkenheid bij de Sinterklaasbank. Een van deze manieren is de cadeaukaart van €5,- waarmee je recht hebt op 5 work-outs bij de voor jou dichtstbijzijnde Curves club. Een actieve manier voor vrouwen om iets bij te dragen aan het goede doel. Daarnaast geeft het ons de kans om het belang van regelmatig sporten en het behoud van een gezond lichaam onder de aandacht te brengen.

Alle aandacht is welkom
De Sinterklaasbank heeft aangegeven dat zij zeer dankbaar zijn voor de inzet van Curves en daarmee natuurlijk alle Curves ondernemers en leden! Met bijna 50 vestigingen verspreid door heel Nederland krijgen de kinderen de aandacht die ze verdienen.

Sporten bij Curves
Curves is een uniek 30 minuten fitness concept dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Bij Curves combineren vrouwen kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling en maakt hiermee een eind aan blijvend diëten. Curves is ‘s werelds grootste fitnessfranchise en de NR.1 in vrouwenfitness wereldwijd.

Doe jij ook mee?!

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!