Rosanne Vriendinnenloop

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het organiseren van de jaarlijkse Curves Vriendinnenloop. Hierbij hebben we hulp gekregen van Rosanne. Omdat wij graag wat meer over haar te weten wilden komen, hebben we haar enkele vragen gesteld.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Zeker, voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Rosanne de With, 28 jaar en ik woon in Gorinchem. In het weekend sta ik op het podium als zangeres en verder werk ik als model en presentatrice en organiseer ik evenementen. Dit doe ik met veel passie en plezier. Daarnaast is sport en gezondheid voor mij erg belangrijk. Ik probeer mijn drukke leven te combineren met veel bewegen en gezonde voeding, daar maak ik echt tijd voor. In mijn vrije tijd ben ik graag met vriend/innen en ga ik graag uiteten en op reis.

Hoe ben je er bij gekomen om te gaan helpen bij het organiseren van de Vriendinnenloop?
Via de eigenaresse van Curves Gorinchem hoorde ik dat er behoefte was aan ondersteuning voor het organiseren van de vriendinnenloop. Toen heb ik het hoofdkantoor gemaild dat ik het wel zag zitten om te helpen en werd ik uitgenodigd om kennis te maken. Zo is het balletje gaan rollen en mocht ik mijn ideeën op tafel leggen.

Wat vond je het leukste om te doen?
Het organiseren en regelen vind ik het leukste om te doen. Daarnaast heb ik een groot netwerk en krijg ik energie van het feit dat mensen je helpen en het evenement een warm hart toedragen.

Er zijn diverse sponsoren binnengehaald? Van welke sponsor(en) word jij het meest enthousiast?
Iedere sponsor is voor mij gelijk, alle kleine beetjes helpen.

Wat doe je zelf voor een sport?
Ik probeer 4 keer per week te curven, loop 1 of 2 keer per week hard, op zondag doe ik aan pilates en ik wandel graag in de natuur.

Waarom vind je het belangrijk dat mensen mee lopen?
Ik denk dat het goed is met elkaar stil te staan bij het feit dat gezondheid niet altijd vanzelfsprekend is. Daarnaast kent iedereen wel iemand die getroffen is door borstkanker.

Heb je zelf mogelijk ook nog een persoonlijke reden waarom je het belangrijk vindt dat we ons inzetten voor Pink Ribbon? (zo ja: ben je bereid om deze reden te delen?)
Jazeker, ook in mijn familie is de ziekte actief geweest, zowel bij mijn moeder, oma en tante, waarvan mijn tante helaas niet meer leeft. En zo kan ik nog wel meer situaties opnoemen helaas.

We hebben gezien dat Monique Belo al ontzettend veel geld heeft opgehaald, wat vind je hiervan? Om te zien dat haar actie zo goed loopt? En wat vind je van haar reden?
Dat vind ik geweldig. Ik heb inmiddels al een paar keer contact met haar gehad en krijg energie van haar enthousiasme. Met veel inzet haal je ook de meeste sponsors op. Om dit te stimuleren heb ik erg mijn best gedaan om een aantal mooie prijzen te mogen uitdelen aan de 3 dames die het meeste sponsorgeld ophalen. Op de actiepagina van Pink Ribbon is dit gemakkelijk bij te houden.

We hebben al ontzettend veel aanmeldingen. Wat zou je willen zeggen tegen mensen die zich nog niet hebben aangemeld?
Natuurlijk ervaren en meewandelen. Het beloofd ook nog eens een gezellige dag te worden met leuk vermaak.

Heb je nog een laatste boodschap/succes wens voor iedereen die mee loopt?
Vergeet niet om een sponsorpagina aan te maken zodat we zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen voor Pink Ribbon.

Hebben we mogelijk nog iets gemist wat je toch nog zou willen zeggen?
Is het onmogelijk om mee te lopen en wil je wel mee helpen aan het evenement? Ik ben nog op zoek naar een paar vrijwilligers die helpen om de deelnemers van het centraal station naar de locatie te verwijzen. Je kunt contact met mij of Curves Holland opnemen, dan neem ik daarna even contact op.