Hartstichting

Oktober staat bij Curves in het teken van goede doelen. Er wordt geld ingezameld voor Pink Ribbon, Make a Wish en de Hartstichting. Deze doelen zetten zich dagelijks onder andere in voor het versterken van vrouwen, net als Curves.

De Hartstichting
De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. We financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en zetten ons in voor een hogere overlevingskans bij een hartstilstand. Elke dag overlijden er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten in Nederland en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. Hun leven is vaak van de ene op de andere dag compleet veranderd. Dit treft niet alleen henzelf, maar ook hun dierbaren. Met hulp van onder meer donateurs, wetenschappers en vrijwilligers gaan we de strijd aan tegen hart- en vaatziekten.

Word Hartenvrouw
Strijd mee tegen hart- en vaatziekten bij vrouwen en word ook HartenVrouw. Koop de Hartenvrouw-armband en pas uw profielfoto aan op Facebook. Elke dag overlijden 56 vrouwen in Nederland aan hart- en vaatziekten. De klachten bij vrouwen met een hartziekten worden vaak niet op tijd herkend. Daardoor overlijden er nog teveel vrouwen. Dat is onacceptabel!

Strijd mee tegen hart- en vaatziekten bij vrouwen en word HartenVrouw.