,

Goed nieuws voor vrouwen: Curves en PuurGezond gaan samenwerken

Conditie

Gezond eten en lekker bewegen vormen samen een gouden duo voor de gezondheid. Precies daarom gaan Curves en PuurGezond vanaf januari 2022 voor een deel gezamenlijk optrekken. Leden van de Curves-sportscholen kunnen naast de gebruikelijke krachttraining speciaal gericht op vrouwen, een PuurGezond programma volgen dat helpt hun eetgewoonten te verbeteren. Met als doel een gezonder, slanker en sterker lichaam krijgen en behouden.

Lekker eten en bewegen
Met strenge diëten, bizarre eetregels en strakke schema’s schiet uiteindelijk niemand iets op. Het werkt vaak maar voor even. De oplossing is een leefstijl vinden, die past en waarin aandacht is voor lekker en volwaardig eten en een effectieve manier bewegen. Dat biedt de combinatie Curves met PuurGezond. Bij Curves-vestigingen in het hele land starten in het nieuwe jaar PuurGezond professionals het programma “Curves Complete met PuurGezond”. Het programma bestaat uit 8 groepslessen waarin je stap voor stapt leert je eetgewoonten aan te passen. Zonder calorieën te tellen, zonder verboden producten, maar juist door meer te eten. Combineer dat met de speciale persoonlijke krachttrainingen van Curves en succes is verzekerd.

Wat is PuurGezond?
PuurGezond is een ontspannen manier van eten en leven, waarbij genieten centraal staat. PuurGezond laat zien dat gezond eten niet lastig is, als je kiest voor volwaardige producten met lekker veel smaak. Haast automatisch eet je gezonder, waarbij er ook zeker aandacht is voor iets extra’s. De materialen en dagmenu’s van PuurGezond.nl ondersteunen je daarbij. PuurGezond is gemaakt vanuit de wetenschap en vertaalt deze in lekkere recepten en tips. Mary Stottelaar van PuurGezond: ‘We zijn blij met de samenwerking met Curves. De uitgangspunten van Curves passen namelijk zo goed bij ons: de no-nonsense benadering, het belang van krachttraining en de persoonlijke begeleiding sluiten aan bij wat wij bij PuurGezond belangrijk vinden. We hebben daarom ons “PuurGezond Slank in 8 stappen”-programma beschikbaar gemaakt voor alle Curves-vestigingen. Iedereen die het “Curves Complete met PuurGezond”-programma volgt, krijgt ook het boek “PuurGezond Slank in 8 stappen.”

Wat is Curves?
Bij een Curves locatie kunnen vrouwen terecht voor een krachttrainingsprogramma dat speciaal voor hen ontwikkeld is. Curves is er voor vrouwen van alle leeftijden en alle niveaus. Van 18 tot 75+, voor beginnende en gevorderde sporter. Curves helpt je om van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst. De bewezen voordelen van krachttraining zijn: een gezond gewicht houden, meer energie, behendigheid en fysieke kracht, een strakker lichaam en minder cellulitis.

Miranda Wassenaar van Curves Nederland: ‘Bij een gezonde en actieve toekomst hoort ook een gezond eetpatroon. Want je kunt nog zoveel trainen, als je niet gezond eet, verbetert je gewicht niet. Ook een gezond eetpatroon moet een gewoonte worden. En dat is waar PuurGezond zo goed bij ons aansluit. In het programma dat we gezamenlijk bieden, leer je stap voor stap je eetgewoonten te veranderen, niet voor eventjes maar voor lange tijd. Net zoals wij altijd al met ons krachttrainingsprogramma doen.’

Er zijn in Nederland 30 Curves locaties. Je vindt de vestigingen hier. Vraag in de Curves locatie bij jou in de buurt naar het “Curves Complete met PuurGezond” programma.