Trends 2019

In 2018 kwamen er veel verschillende trends voorbij; dierenprints, wikkelrokken, neonkleuren, flared jeans en ga zo maar door… Hoe jij er ook in 2019 stijlvol bij loopt? Nou, met de kleuren, stoffen en stijlen die in 2019 volop worden verwacht natuurlijk!

Qua kleur kiezen we…
2018 gaf al een zetje in de juiste richting… en die zetten we in 2019 maar al te graag door! Aardetinten en zachte kleuren worden volop verwacht. Denk bijvoorbeeld aan roestbruin, chocoladebruin en beige. Maar ook licht geel, roze en blauw doen het goed. Ook zwart, grijs en wit zullen we als veel terugkerende kleurencombinatie zien!

Welke kleursoort is jouw favoriet? Kies je voor aardetinten, zwart/wit/grijs of toch voor de zachte kleuren?

Qua stoffen kiezen we…
Gaat het om het soort stof, dan kiezen we bij voorkeur voor (faux) leer of satijn. Beide materialen met een chique uitstraling. Voor beide geldt wel… Kies voor kwaliteit. Doe je dit niet, dan ziet je look er al snel goedkoop uit. Daarnaast heeft een kwalitatieve stof vaak net wat meer body. Dit valt mooier over je lichaam zonder dat er overal plooien en kreukels tevoorschijn komen.

Qua stijlen kiezen we…
Een van de stijlen die voor komende zomer – ja, het klinkt nog heel ver weg helaas… – wordt voorspeld is de pantalon shorts. Een korte broek die lijkt op een pantalon, alleen dan met korte pijpen.

Deze shorts zijn perfect wanneer je zoekt naar een stijlvolle shorts die bijdragen aan een zichtbare taille. De shorts hebben namelijk een hogere middel en vallen vervolgens losjes naar beneden. Hierdoor wordt je middel benadrukt. Daarnaast vallen de pijpen van de korte pantalon losjes rondom je heupen en benen. De shorts zijn er in verschillende lengten, dus voor ieder is er wat wils!

Welk van bovengenoemde trends spreekt jou het meest aan en waarom?

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!

Bron: Glamour