, ,

Curves viert dat zij al 30 jaar de levens van vrouwen verandert!

30-jarig bestaan Curves

Hoe anders zag de wereld eruit in 1992 toen Curves begon met haar missie om vrouwen een ondersteunende, gastvrije en veilige omgeving te bieden om sterker en krachtiger worden. Deze missie staat 30 jaar later nog steeds overeind; het Curves concept, heeft in de afgelopen dertig jaar de harten van miljoenen vrouwen veroverd en hen geholpen om sterker te worden door het unieke 30 minuten fitness programma van Curves. “Fitness voor vrouwen” bij Curves staat voor veel meer dan alleen een plek om te sporten; het is een community, een veilige plek en vooral een levensstijl.

Curves was in 1992 de eerste die fitness toegankelijk en betaalbaar maakten voor vrouwen. In tegenstelling tot vandaag realiseerden vrouwen zich 30 jaar geleden niet dat krachttraining en HIT-workouts de ontbrekende schakel waren in fitness. Vrouwen brachten talloze uren door op loopbanden, in danslessen of wandelen met vrienden, en bereikten nooit de resultaten die je kunt behalen met de krachttraining bij Curves in slechts 30 minuten. Curves heeft miljoenen vrouwen in hun kracht gezet en we zijn nog steeds aan het innoveren om de vrouw van vandaag te ondersteunen in haar behoeften! Innovatie betekent niet dat we de basis van krachttraining hebben veranderd – want HET WERKT! Innovatie is een lang, moeizaam en vaak onzichtbaar proces om bestaande systemen te verbeteren. Dit is bij Curves een continu proces.

Hoewel er de afgelopen 30 jaar veel is veranderd, is niet veranderd dat vrouwen effectieve krachttraining, cardio en stretching nodig hebben in een concept dat niet te veel tijd kost. Vrouwen willen nu meer dan ooit een training om sterker te worden, spiermassa te vergroten, hun immuunsysteem te versterken en hun mentale welzijn te verbeteren. Curves biedt iedere vrouw een effectieve training die resultaten geeft en we zijn er trost op dat we voorzien in de behoeften vrouwen die kracht en balans willen opbouwen, ongeacht hun leeftijd. Curves heeft meer dan 4.000 clubs in meer dan 80 landen en we gaan de volgende 30 jaar door met het sterker maken van vrouwen.

De 30ste verjaardag wordt in de club en daarbuiten gevierd. Iedere club organiseert op 24 september een wandeling voor alle leden en vrienden, samen met een club evenement op 28 september – de dag van de verjaardag.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en interessante tips? Like de Curves Holland Facebook pagina.