,

Tijdelijke sluiting Curves clubs door corona

virus

Curves volgt te allen tijde de richtlijnen van het RIVM. In de strijd om het coronavirus niet nog verder te laten verspreiden zullen alle clubs tot nader order gesloten blijven. Namens alle Curves clubs en Coaches wensen wij iedereen een goede gezondheid.Wees voorzichtig en vooral lief voor elkaar! Lees hier de brief die onze leden hebben ontvangen.

Tijdelijke sluiting Curves clubs

Beste leden,

Vandaag, 15 maart 2020, is door de overheid besloten dat alle fitness clubs in Nederland tot 6 april dicht gaan in verband met het corona virus. Dit betekent dat ook alle Curves clubs in ieder geval tot en met 6 april gesloten zal zijn.

Curves is een kleinschalig concept en er zijn nooit meer dan 100 mensen tegelijk aanwezig. De inachtneming van het preventieprotocol was daardoor goed te overzien en daardoor konden wij tot vandaag open blijven. Uiteraard geven wij nu gehoor aan de oproep van de overheid en nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om het virus niet nog verder te laten verspreiden.

We gaan ons best doen om je de komende drie weken te voorzien van tips om ook thuis in beweging te blijven. Sport is de beste manier om aan je weerstand te werken. Wij zijn druk bezig om deze uitzonderlijke situatie in goede banen te leiden en zullen je deze week van meer informatie voorzien.

Doe voorzichtig en wees lief voor elkaar! Alleen door samen onze verantwoordelijkheid te nemen kunnen we de curve van besmetting afvlakken en zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk ons dagelijks leven en ons fitnessregime kunnen voortzetten! Samen staan we sterk tegen Corona!

We hopen dat we jullie snel weer van dienst kunnen zijn in onze clubs.

Met vriendelijke groet,

 

Curves Holland

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, interessante tips tijdens deze periode en leuke home workouts? Like de Curves Holland Facebook pagina