Gaby verkoopt Curves Veenendaal Zuid

Gaby Curves Veenendaal Zuid

10 jaar geleden zag Gaby een advertentie in de krant van Curves: “Wil jij ook een Curves openen?” stond er geschreven. Niet wetende wat Curves was ging zij op onderzoek uit en bracht een bezoek aan een Curves club. Niet veel later zat ze vol enthousiasme bij ons aan tafel om haar franchisecontract te tekenen voor Curves Veenendaal Zuid. Nu 10 jaar later is ze nog steeds even enthousiast over Curves, maar is het tijd voor haar om verder te gaan en is haar club beschikbaar voor overname. Wij belden met Gaby:

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Waarom wil je de club verkopen?
Ik heb Curves Veenendaal Zuid met heel veel plezier en passie gedraaid en al mijn ziel en zaligheid erin gestopt. In de afgelopen 10 jaar is er echter veel veranderd in mijn leven. Ik heb er lang over na moeten denken en de keuze is mij niet gemakkelijk gevallen, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor mij om op zoek te gaan naar iets nieuws en iets dat beter bij mijn huidige leven past. Ik ben enorm trots op mijn club, personeel en de leden en juist daarom wil ik op zoek naar iemand die de club kan overnemen en er weer evenveel energie in te steken als ik de afgelopen 10 jaar met liefde heb gedaan.

Waarom ben je franchisenemer van Curves geworden?
Toen ik de advertentie in de krant zag, was ik meteen nieuwsgierig. Ik had een leuke baan op kantoor, maar was toe aan iets nieuws. Het zelfstandig ondernemen, maar tegelijkertijd de zekerheid van een franchise sprak mij enorm aan. Ik ben gaan kijken in Curves Arnhem en was verkocht door het vernieuwende concept en de mensen achter de franchise organisatie. Dat wilde ik ook.

Wat vind je mooi van het franchise concept van Curves?
Ondanks de ervaring als zelfstandig ondernemer die ik hiermee heb opgedaan, zou ik zo weer voor een franchise onderneming kiezen. Curves heeft een prachtig systeem dat simpelweg werkt. Ik heb het wiel niet zelf uit hoeven vinden en kunnen profiteren van hun ervaring en expertise. Het risico ten opzichte van volledig zelfstandig ondernemen is daarnaast een stuk kleiner omdat het een bewezen concept is, maar uiteindelijk moet je het natuurlijk wel allemaal zelf bewerkstelligen en is er voldoende ruimte voor echt zelfstandig ondernemen. Curves is een organisatie van frisse mensen met een open mind. Hierdoor heb ik altijd het gevoel gehad dat we samen naar een groter geheel werken en ze open staan voor suggesties. In tegenstelling tot wat ik wel eens hoor van andere franchise organisaties wordt er bij ons goed geluisterd naar de franchisenemer. Jij bent natuurlijk degene die hetgeen zij hebben bedacht in de praktijk moet gaan brengen.

Wat ga je missen?
Oh zoveel! Maar vooral de mensen. Mijn personeel, mijn leden en de organisatie. Ik heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan en een mooie band mogen opbouwen met velen. Dan kan je nog zo achter je keuze staan, maar dat gaat niet in je koude kleren zitten. Ik ga er vanuit dat we een geschikte kandidaat gaan vinden die deze fijne mensen en mijn mooie club kan gaan geven wat ze verdienen.

Ben jij geïnteresseerd in het overnemen van Curves Veenendaal Zuid? Neem dan contact op met Curves Holland of kijk op onze website www.curvesfranchise.nl.

Apeldoornseweg 152
6814BP Arnhem

E-mailadres: sales@curves.nl
Telefoonnummer: 026-3590555

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!