Waarom kiezen voor Curves Franchise

Premium Flex

Wanneer je een franchise onderneming wil starten komt er van alles op je af. Het begint natuurlijk met het oriënteren naar welke vorm van franchise en welke franchiseketen bij jou past. Waarom je zou kiezen voor Curves Franchise?

Efficiënt
Doordat Curves een succesvol bewezen systeem heeft waarbij leden erg betrokken zijn en maandelijks terugkomen houd jij tijd over voor het laten groeien van jouw onderneming.

Het systeem dat Curves gebruikt helpt je van begin tot eind. Van het vinden van de juiste locatie tot het verhogen van je maandelijkse omzet. Je krijgt als Curves Franchisenemer toegang tot dezelfde structuur, middelen en expertise die de bestaande clubs tot een succes maken.

Veel kansen
Wist je dat er in Nederland maar liefst 2.7 miljoen mensen lid zijn van een fitnesscentrum?! Dat zijn er enorm veel. Daarnaast wordt het leiden van een gezonde levensstijl – waar sporten bij hoort – voor steeds meer mensen een must.

Een steady businessmodel
Als ondernemer loop je altijd een bepaald risico, maar bij Curves is dat risico wel beperkt. Leden maken namelijk gebruik van maandelijkse abonnementen. Dit betekent dat de cash flow consistent en makkelijk te voorspellen is.

Ook blijft het niet bij de leden die je al hebt… Leden nemen namelijk vaak vriendinnen mee naar de Curves Club omdat Curves meer dan een sportschool is. Het is een sociale ervaring waardoor het gezelligheid met zich meebrengt. Doordat leden vriendinnen meenemen zijn zij meer waard dan hun eigen lidmaatschap.

Ervaring
Om een Curves Club te openen hoef je geen ervaring te hebben in de fitnessindustrie. Wel is het belangrijk dat je de middelen, passie en vastberadenheid hebt om jouw club te runnen. Ervaring met leidinggeven en/of ondernemerschap is een pré.

Benieuwd?
Ben jij benieuwd of Curves Franchise iets voor jou is? Wil je meer informatie of ben je er van overtuigd dat jij de volgende Curves Franchise ondernemer bent die een eigen club opent?

Meer informatie over Curves Franchise vind je op onze website. Ook mag je altijd contact opnemen voor meer informatie.

Ben jij even enthousiast over Curves als wij? Meld je dan aan voor meer informatie!