Curves opent nieuwe franchise club in Purmerend!

Franchise club in Purmerend

Curves, dé marktleider op het gebied van vrouwen fitness, heeft er een prachtige nieuwe franchise club bij. Machteld van Laanen heeft een Curves Club in Purmerend geopend! Het enthousiasme voor Curves in het algemeen en het Curves franchiseconcept in het bijzonder wordt wederom bekroond met enthousiaste nieuwe eigenaresse.

Met de opening van haar eigen Curves club in Purmerend maakt Machteld een lang gekoesterde droom waar. Haar drijfveer om te gaan ondernemen in de fitnessbranche werd gevoed door haar eigen levens- en werkervaring. Zo hebben sporten en een gezonde levensstijl haar na een ernstig auto-ongeval enorm geholpen om sneller te revalideren. “Het lijkt me fantastisch om vrouwen én te motiveren én te begeleiden op hun weg naar meer bewegen, gezonder leven en gelukkiger zijn. Dat ik dat nu kan combineren met zelfstandig ondernemen en toch het comfort hebben van de ondersteuning van een franchiseorganisatie maakt Curves voor mij de perfecte formule.”

Onderzoek in de fitnessmarkt wijst uit dat Curves succesvol, kansrijk en onderscheidend is in Nederland. Sport, voeding en gedragsverandering in één concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, is uniek. “Het viel mij op dat vrouwen van 35-65 jaar in de traditionele sportschool niet goed bediend worden. Toen ik terecht kwam bij Curves was ik dan ook direct overtuigd van het concept” vertelt Machteld. Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich door de vrouwvriendelijke benadering (geen spiegels, geen make-up, geen mannen) op hun plek en zijn daardoor sterk gemotiveerd. Hierdoor werkt Curves ongelofelijk effectief, wat terug te vinden is in het succes van reeds bestaande franchise clubs.

Curves zoekt ondernemers door heel Nederland. Interesse in het openen van een Curves club? Kom dan naar onze maandelijkse franchise informatie bijeenkomst. Aanmelden kan op www.curves.nl/aanmelden-franchise/ of je kunt ons bellen op 026 – 3590 575.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *