Ondernemen met Curves: Een beloftevolle kansrijke reis

Curves Holland | Curves Coach

Wil jij beginnen met ondernemen en ben je opzoek naar een passende franchise? Wij verwelkomen je graag in het franchise-ondernemerschap bij Curves! De Curves franchise is bewezen succesvol.

Specifieke doelgroep
Een van de opvallende dingen aan Curves is haar specifieke doelgroep. Wij richten ons namelijk op babyboomers en vrouwen tussen de 55 en 64 jaar. Door ons te richten op een specifieke doelgroep groeien en bloeien niet alleen bestaande locaties. Ook zien wij kansen om in de toekomst meer clubs te openen om aan de behoeften van vrouwen te kunnen voldoen.

Waarom is Curves zo aantrekkelijk?
Binnen het Curves franchise ondernemen draait het niet alleen om het bewezen effectieve fitnessprogramma. Ook creëren we namelijk samen een gemeenschap waarin vrouwen elkaar ondersteunen, aanmoedigen en inspireren. Op deze manier voegt Curves zowel waarde toe aan de levens van de ondernemers als de Curves leden. Samen bouwen we aan een gezonde en actieve levensstijl.

Genoeg kansen
Ondanks dat wij bij Curves ons willen blijven focussen op de huidige doelgroep, zijn er kansen genoeg! Ook in Nederland groeit de markt. Dit komt onder andere door vergrijzing, maar ook door de behoefte vanuit vrouwen naar een gezonde levensstijl.

Als Curves ondernemer maak je hier een positieve impact op. Ervaren ondernemer of niet… Waag de sprong en begeleidt vrouwen naar een betere gezondheid en levenskwaliteit. Curves-franchise biedt de structuur, ondersteuning en groeimogelijkheden die jij nodig hebt voor een succesvolle Curves Club!

Niet zomaar een fitnessconcept
We hebben het al vaker gezegd; Curves is niet zomaar een fitnessconcept. Curves is een beweging die evolueert en innoveert om aan de behoeften van haar doelgroep te voldoen. Ondernemen met Curves wordt daardoor zoveel meer dan alleen het runnen van een bedrijf. Je draagt bij aan een gezondere en gelukkigere samenleving!

Ben jij even enthousiast over Curves als wij? Meld je dan aan voor meer informatie!