Dit moet je weten over franchise ondernemen

Cardio- en krachttraining

Wist je dat je als franchisenemer volledig zelfstandig ondernemer bent? Het verschil met het starten als ondernemer zonder dat jij je aansluit bij een franchise organisatie is dat je nu niet alles zelf opnieuw hoeft uit te vinden. Je maakt namelijk gebruik van de succesvolle formule van de franchiseketen en kunt direct volop van start.

Samen sterker
Doordat Curves een wereldwijd franchise concept is profiteer je van de grote naamsbekendheid van Curves. Samen met alle franchise ondernemers versterken we elkaar. Hoe meer ondernemers zich aansluiten, hoe sterker we samen worden. En dat geldt dus ook voor het succes van jouw onderneming.

Zo wordt je franchisenemer
Om franchisenemer bij Curves te worden hoef je geen ervaring te hebben in de fitnessindustrie. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je de middelen, passie en vastberadenheid hebt om jouw eigen Curves Club te runnen.

Zou je jouw eigen onderneming vanaf 0 beginnen, dan moet je jouw eigen unieke concept bedenken. Daarnaast moet je onder andere een pand zoeken, de inventaris kopen en de marketing (inclusief naamsbekendheid) vanaf de grond opbouwen.

Door je aan te sluiten bij Curves zijn deze stappen een stuk makkelijker. Wij helpen je namelijk bij het vinden van de juiste locatie. Ook hoef je zelf niet te zoeken naar de juiste apparaten en een workout die werkt voor in de club. We got you!

Richten op het succes
Doordat er veel dingen centraal geregeld worden vanuit Curves kun jij je volledig richten op het succes van jouw club. De cash flow is consistent en makkelijk te voorspellen. Doordat Curves niet zomaar een fitnesscentrum is, maar een plek die een sociale ervaring vormt voor haar bezoekers, nodigen leden vaak vriendinnen uit om ook bij Curves te komen sporten. Dit zorgt ervoor dat het lidmaatschap van één lid zoveel meer waard is dan dat van haar eigen.

Samen maken we vrouwen sterker, fitter en zelfverzekerder!

Ben jij even enthousiast over Curves als wij? Meld je dan aan voor meer informatie!