Starten doe je zo!

Curves Footer

Wanneer je van plan bent om een eigen onderneming te starten komt er van alles op je af. Nu is er wanneer je franchisenemer wordt bij Curves veel voor je geregeld. Zo ben je wel volledig zelfstandig ondernemer, maar hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden. Factoren die succesvol bleken te zijn bij jouw voorgangers staan namelijk voor jou klaar. Zo maak je echt een vliegende start in het ondernemerschap!

Wil je goed voorbereid te werk gaan, dan kan het fijn zijn om een aantal stappen voorafgaand aan het ondernemerschap te nemen.

  • Schrijf een ondernemingsplan;
  • Onderzoek of de Curves franchiseformule bij jou past;
  • Maak een financieel plan;
  • Zet een juiste en heldere constructie voor jouw boekhouding op;
  • Check welke verzekeringen je nodig hebt;
  • Schijf je in als ondernemer bij de KVK;
  • Maak een overzichtelijk stappenplan.

Nu zijn er verschillende onderdelen waarbij je vanuit Curves hulp krijgt. Zo krijg je hulp bij het vinden van een locatie voor jouw Curves Club en advies voor het verhogen van jouw omzet. Ook zijn er cijfers beschikbaar zodat het werven van leden net wat makkelijker wordt en bouw je snel aan een steady klantenbestand.

We gaan ervan uit dat een club break-even draait bij 200 leden. Het behalen van dit aantal leden lukt gemiddeld binnen 6 tot 12 maanden. Dit maakt het risico om te investeren beperkt en juist de kans op een continue inkomstenstroom groot!

Naast het starten van een nieuwe Curves Club is het ook mogelijk om een bestaande club over te nemen. Curves is een hard franchise, wat betekent dat er veel middelen en systemen voor jou als franchisenemer beschikbaar zijn. Meer over hard franchise lees je hier!

Ben jij even enthousiast over Curves als wij? Meld je dan aan voor meer informatie!

Bron: Ondernemersplein