Het hebben van een eigen Curves Club. Zo werkt het!

rood hoofd / bewegen

Sta je op het punt om een carrièreswitch te maken? Heb je altijd al gedroomd van het starten van jouw eigen onderneming? Als franchisenemer van Curves maak je deel uit van een organisatie met jarenlange ervaring. Dit betekent dat je toegang krijgt tot dezelfde structuur, middelen en expertise die voor het succes van de bestaande clubs zorgen. Je hoeft dus niet alles opnieuw uit te vinden, maar kunt je richten op het laten groeien van jouw Curves Club. Wel ben je volledig zelfstandig ondernemer!

Dit kun je verwachten
Doordat Curves veel zaken centraal regelt voor alle franchisenemers kun je jouw onderneming op een professionele manier managen. Het enthousiaste team van Curves zorgt ervoor dat ervaringen en kennis onderling worden gedeeld en doorgegeven.

Dit alles begint al bij het starten van een nieuwe club. Samen gaan we op zoek naar de beste locatie voor jouw club en helpen we je om een sterk ondernemingsplan op te stellen.

Wanneer je de club eenmaal hebt geopend gaan we ervan uit dat de club break-even draait bij 200 leden. Gemiddeld lukt dit binnen 6 tot 12 maanden. De investering in jouw eigen onderneming brengt dan ook een beperkt risico met zich mee. Voor je het weet creëer je een continue inkomstenstroom met behulp van het geteste en bewezen systeem.

Zelf starten of overnemen
Naast dat je zelf een geheel nieuwe Curves Club kunt starten, zijn er ook mogelijkheden om een bestaande club over te nemen. Wanneer je voor overname kiest, schaf je een club aan met bestaande middelen en systemen waaronder het complete Curves Circuit, het meubilair en de voorzieningen. Ook het personeel, de klantenkring, de bezittingen en de winstpotentie horen daarbij.

Het voordeel van het overnemen van een bestaande club is dat jij je niet bezig hoeft te houden met het bereiken van het break-even punt en het vergroten van de naamsbekendheid in jouw regio. Je kunt direct de focus leggen om de groei van jouw club en genereert al vanaf de eerste dag omzet.

De medewerkers zijn al ervaren en hoeven dus niet ingewerkt te worden. Daarnaast is er al een trouw ledenbestand en heeft de club de nodige contactpersonen.

Wil je meer weten over het overnemen van een bestaande Curves Club of ben je benieuwd naar het starten van jouw eigen, compleet nieuwe Curves Club?

Ben jij even enthousiast over Curves als wij? Meld je dan aan voor meer informatie!