Curves ontwikkelt e-book voor aspirant franchisenemers!

e-book Curves Franchise

Curves Franchise heeft een nieuw e-book ontwikkeld voor aspirant franchisenemers. Het e-book geeft niet alleen uitleg over de formule, maar ook over franchise in het algemeen. Onderwerpen als het verschil tussen hard en soft franchise, startup en franchise en de competenties die benodigd zijn, komen allemaal aan bod in het e-book. Kelly Hubner, de master franchise consulent van Curves, legt uit waarom zij hebben gekozen voor deze opzet.

“Een groot deel van de aspirant franchisenemers dat interesse toont in de formule, kent Curves doordat zij zelf bij één van onze clubs sporten of iemand kennen die er sport. Door hun eigen enthousiasme of dat van hun kennissen, besluiten ze op onderzoek te gaan naar de mogelijkheden van het openen van een eigen Curves Club. Dat is een fantastische ontwikkeling waar we ontzettend trots op zijn. Echter blijkt dat veel van deze kandidaten geen of weinig ervaring hebben met franchise. Bij Curves hoeft dat geen probleem te zijn, maar om er zeker van te zijn dat zij begrijpen wat het inhoudt en wat zij mogen verwachten van een franchiseformule hebben wij dit e-book ontwikkeld. Wij nemen graag de tijd om aspirant franchisenemers wegwijs te maken in de wereld van Curves Franchise en hen goed te leren kennen. Zo kunnen we bepalen of wij bij elkaar passen en een winstgevende samenwerking kunnen aangaan”

“Curves is een formule die het ondernemerschap toegankelijk maakt voor een grote groep. Wij kijken naar de kwaliteiten en eigenschappen die horen bij ondernemerschap. Als die aanwezig zijn, zonder de daadwerkelijke ervaring zijn wij al een heel eind. Natuurlijk is ervaring in ondernemerschap of management een pré en vergroot het de kans op succes, maar we hebben voldoende ondernemers zonder die ervaring die hebben bewezen dat zij net zo succesvol kunnen zijn.” De formule is laagdrempelig en eenvoudig van opzet. Door meer dan 20 jaar ervaring heeft de nummer 1 in vrouwenfitness alle tools ontwikkeld die er nodig zijn om een kandidaat klaar te stomen tot volleerd Curves ondernemer: “Door middel van uitgebreide gesprekken kijken wij of de kandidaat beschikt over de juiste competenties en we hebben intensieve trainingen die succesvol afgerond moeten worden alvorens een ondernemer zijn club mag openen.”

Het e-book is te downloaden via de website www.curves.nl/franchise/. Wie na het lezen van het e-book nog vragen heeft, kan telefonisch een gesprek inplannen met Kelly of zich aanmelden om naar de franchise informatiebijeenkomst te komen waar door middel van een presentatie dieper op de formule wordt ingegaan. “Wij hopen dat het e-book aspirant franchisenemers zal helpen meer inzicht te krijgen in de wereld van franchise en natuurlijk de formule waar wij zo trots op zijn. Bij Curves kun je namelijk echt meer dan je denkt!”

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *