Meeliften op een succesvolle franchise formule!

Overname Curves Velp

Curves Franchise, dé marktleider op het gebied van vrouwen fitness, heeft er een nieuwe eigenaresse bij. Fabiola de Bie heeft de Curves Club in Velp overgenomen! Het enthousiasme voor Curves in het algemeen en het Curves franchiseconcept in het bijzonder wordt wederom bekroond met enthousiaste nieuwe eigenaresse.

Na in aanraking te zijn gekomen met een andere Curves ondernemer dacht Fabiola de Bie meteen: ‘dit wil ik ook!’ Als echte sportliefhebber met ondernemersbloed kwam zij er al snel achter dat Curves een goede match is. “Ik weet dat ik een echte ondernemer ben, maar toch is het fijn dat ik kan meeliften op de succesvolle Curves formule. Zaken als de inkoop en marketing zijn centraal geregeld. Naast dat dit is een financieel voordeel is, hoef ik het ook niet allemaal meer te bedenken. Ik kan mij dus echt bezig houden met ondernemen.”

Na even gesloten te zijn, opent Curves Velp haar deuren weer op 12 juni met de kersverse onderneemster: “Het risico van het ondernemerschap vind ik spannend en natuurlijk ben ik enigszins gespannen voor de openingsdag. Maar ik kijk er enorm naar uit om te starten. De spanning en hectiek zal de eerste weken nog wel even blijven hoor. Maar ik wil vanaf 12 juni knallen en de club tot een groot succes maken waar het enthousiasme van af springt bij leden en het team.” Dat Fabiola de spreekwoordelijke mouwen heeft opgestroopt en er vol voor gaat is al snel duidelijk: “Ik wil een volle club waar onze sportdames met veel plezier 3 x per week 30 minuten komen sporten. Ik wil Curves Velp weer op de kaart zetten met een positief team. In de toekomst wil ik heel graag een 2e club en misschien ook wel een 3e club openen. Maar nu ligt alle focus op Velp en richt ik met mijn team eerst alle aandacht op de oude en nieuwe leden in Velp!”

Onderzoek in de fitnessmarkt wijst uit dat Curves succesvol, kansrijk en onderscheidend is in Nederland. Sport, voeding en gedragsverandering in één concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, is uniek. Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich door de vrouwvriendelijke benadering (geen spiegels, geen make-up, geen mannen) op hun plek en zijn daardoor sterk gemotiveerd. Hierdoor werkt Curves ongelofelijk effectief, wat terug te vinden is in het succes van reeds bestaande franchise clubs.

Curves zoekt ondernemers door heel Nederland. Interesse in het openen van een Curves club? Kom dan naar onze maandelijkse franchise informatie bijeenkomst. Aanmelden kan op www.curves.nl/aanmelden-franchise/ of je kunt ons bellen op 026 – 3590 575.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *