Maak van je passie je werk

Meer bewegen | franchise ondernemen

Elke week opnieuw moet je naar je werk. Wat je precies doet is waarschijnlijk afhankelijk van je opleiding en je werkverleden… Maar vind je hetgeen wat je doet ook echt leuk? Want zeg nou eerlijk. Je moet wel keer op keer weer naar je werk toe. Wanneer dat iets is wat je leuk vindt om te doen dan wordt dat een stuk makkelijker en voelt het niet zozeer als ‘moeten’. Van je passie je werk maken zeggen ze wel eens. Wie weet staat jou wel een nieuw avontuur te wachten!

Wat mis jij?
Wanneer je wil gaan voor een carrière switch is het om te beginnen verstandig om te achterhalen wat je precies mist in je huidige baan. Waarom krijg je geen energie van je werk? Komt het door je werkzaamheden, de mate van verantwoordelijkheid, de sector waarin je werkt, je collega’s…?

Kleine veranderingen binnen je huidige baan kunnen sommige problemen al oplossen. Wanneer je weet waarom je jouw werk niet meer leuk vindt, kun je dit namelijk bespreekbaar maken. Zie je dit niet zitten, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een rigoureuzere aanpak!

Waarvoor werk je?
Geld is over het algemeen de voornaamste reden waarom we werken. In eerste instantie vind je jouw baan leuk, maar na verloop van tijd voer je jouw werkzaamheden op automatische piloot uit. Het ontbreekt aan uitdaging, maar ook aan een doel waarvoor je werkt. Naast dat je de boodschappen en huur/hypotheek wil kunnen betalen, werk je natuurlijk ook om die droomvakantie te kunnen realiseren. Of wat dacht je voor het uitvoeren van je hobby of sport? Wanneer het ‘leuke’ doel beter in beeld is neemt vast en zeker ook de motivatie toe.

Haal energie uit je werk
Wil je toch echt eens iets anders en ontbreekt het in je huidige baan aan vrijheid, verantwoordelijkheid en beweging? Zit je niet graag stil en help je mensen in jouw omgeving graag aan een gezondere en fittere toekomst? Wellicht is een eigen Curves Club iets voor jou!

Curves is namelijk een franchiseorganisatie. Dit betekent dat ook jij jouw eigen club kunt openen. Curves geeft jou toegang tot dezelfde structuur, middelen en expertise die de bestaande clubs tot een succes maken. Daarnaast helpen wij je bijvoorbeeld met het vinden van de perfecte locatie, zodat je jouw leden het beste kunt bereiken.

Dus ben jij even enthousiast over Curves als wij? Meld je dan aan voor meer informatie!