,

Doel bereikt, en nu?

Doel behaald

Vol motivatie heb je jezelf in het zweet gewerkt om dat ene grote doel te bereiken. Vele zweetdruppeltjes later heb je jouw doel bereikt, maar dan? Je wil graag gemotiveerd blijven en voldoening halen uit het sporten, maar hoe doe je dat?

Kleine doelen
Werk met kleine doelen. Oefen bijvoorbeeld op een bepaalde oefening die je graag beter onder de knie wil krijgen.

Beloon jezelf
Ontbreekt het aan motivatie? Maak dan afspraken met jezelf. Bijvoorbeeld over dat ene leuke (sport) shirtje dat je al verschillende keren hebt zien hangen. Spreek met jezelf af hoe vaak je moet gaan sporten om dat shirtje te verdienen.

Daag jezelf uit
Sporten heeft een zekere vorm van regelmaat nodig. Daag jezelf uit om 3x per week te gaan sporten, en houd dit vol! (Combineer het met punt twee van deze blogpost, en je hebt ook nog dat ene shirtje of iets anders leuks.)

Samen sporten
Samen sporten is leuker dan alleen! Ondanks dat het Curves Circuit altijd vol staat met andere dames kun je natuurlijk ook een goede vriendin, je zus of je dochter vragen mee te gaan naar Curves. Motiveer elkaar en haal meer uit jezelf!

Geniet van de kleine dingen
Ook al heb je niet altijd even veel zin en ben je niet altijd even gemotiveerd om alles uit je workout te halen. Ga toch en geniet van het moment voor jezelf.

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!