4x de lekkerste water met fruit combi’s

Water met fruit

Wist je dat water een reinigende werking heeft? Speciaal voor jou hebben we daarom de beste water met fruit combinaties opgezocht en daarbij de reden waarom ze zo gezond voor je zijn!

Limoen, framboos en munt
Naast dat dit een ontzettend lekkere drankje is helpt de verse munt bij je spijsvertering en het bedwingen van je ‘snaai momenten’.

Komkommer, aardbeien en basilicum
Aardbeien helpen bij de spijsvertering, basilicum zorgt ervoor dat je minder honger hebt en je voldoende vocht vast houdt. Daarnaast vermindert basilicum ook buikpijn als je daar last van hebt. De komkommer zorgt natuurlijk voor de verfrissende smaak.

Appel en kaneel
Deze is lekker! Daarbij zorgt appel er voor dat metaalstoffen uit je lichaam verdwijnen en kaneel zorgt ervoor dat je bloedsuiker op niveau blijft.

Citroen en gember
Ook een heerlijke. Gember zorgt voor een goede stofwisseling en in combinatie met citroen, die ervoor zorgt dat je vaker naar de wc moet, is jouw lichaam in mum van tijd gereinigd!

Extra: voeg enkele ijsblokjes toe. Doordat je lichaam het ijs op moet warmen, zorgt het er voor dat je meer calorieën verbrand.

Weet jij nog een andere combinatie? Laat in de reacties weten wat jouw favoriet is!

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!