Pink Walk & Run

Zorg dat je 1 oktober vrijhoudt in je agenda! Dit jaar sluit Curves zich aan bij de 5de editie van de Pink Walk & Run voor Pink Ribbon dat plaats zal vinden in Westerbork. Op deze bijzondere dag in oktober, de borstkankermaand, kleurt Westerbork roze! Doe jij ook mee? Je kunt kiezen uit een wandeling van 6, 10 of 16 kilometer of een recreatieve run van 5 of 10 kilometer.Het doel van de Pink Walk & Run is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon. Net als met de Curves Vriendinnenloop steun je door mee te lopen wetenschappelijke onderzoeken en projecten naar de behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Borstkanker in Nederland
In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Nog steeds stijgt elk jaar het aantal diagnoses van borstkanker. Per jaar krijgen er ruim 17.000 mensen de diagnose en overlijden er ongeveer 3200 aan de gevolgen van de ziekte.

Meedoen?
Curvettes die mee willen doen, kunnen zich rechtstreeks inschrijven en betalen op www.pinkwalk.nl met het verzoek om bij het veld ‘Naam bedrijf /groep’ in te vullen Curves.

Ook kun je op www.pinkwalk.nl alle informatie terugvinden. In het kort: Het inschrijfgeld bij voorinschrijving is €10,-. Daarnaast kan er gekozen worden voor een lunch (€10,-) en kun je een t-shirt bestellen (€17,50)!

Loop jij mee? Vraag jouw Curves coach of er meer Curvettes meelopen zodat jullie samen kunnen gaan!

Wij zien jou en je vriendinnen graag op 1 oktober bij de Pink Walk & Run!