Curves zoekt Online Marketing Stagiaire

Online Marketing Stagiaire

Bij Curves zijn we constant in ontwikkeling. Om zowel online als offline de beste service te leveren zijn we daarom op kort termijn op zoek naar een stagiair die kan helpen bij de verdere optimalisering van onze online marketing. 

Wat verwachten we?
Als stagiair zal je je bezighouden met de online propositie van Curves. Hoe scoren we in onze huidige online kanalen en waar kunnen we ons hierin nog versterken? Welke keywords kunnen we het best op onze website toepassen? Wat voor extra content kan er naast het huidige aanbod nog geplaatst worden op onze Social Media? Dit zijn voorbeelden van vraagstukken die tijdens de lengte van deze stage beantwoord dienen te worden.

Wie ben jij?
De student die wij zoeken is bezig met een HBO gerelateerde opleiding. SEO en SEA zijn welbekende termen in zijn of haar vakgebied. De student is flexibel, proactief en gezien ons bedrijf zich internationaal opstelt, is het daarnaast vereist dat hij/zij communicatief en schriftelijk vaardig is in de Engelse taal. Tenslotte zijn wij gebaseerd in Arnhem. Het is daarom een pré als de student in Arnhem of omgeving woont.

Join us!
Ons team bestaat merendeels uit jonge mensen en iedere dag wordt gekenmerkt door een positieve, leuke sfeer. Wekt de omschreven opdracht jouw interesse en denk jij ons op online gebied met veel enthousiasme te kunnen versterken? Neem dan nu contact op met Kelly via kelly.hubner@curves.nl voor het maken van een afspraak.