Vanessa in Veghel: de locatie

Vanessa Curves Veghel

Vanessa Wolvers is de nieuwste franchisenemer van Curves! Binnenkort opent zij haar eigen Curves Club in Veghel. Tijdens deze leuke en spannende periode volgen we haar op de voet en geeft zij ons een kijkje in haar Curves keuken.

Wat heb je gedaan na het tekenen van het contract? Hoe heb je het gevierd?
Nadat ik op het kantoor van Curves Holland in het bijzijn van goede vrienden, het franchise contact heb getekend, zijn we terug naar huis gereden en lekker gaan lunchen. Na de lunch ben ik gaan sporten (bij Curves Uden natuurlijk) om mijn energie kwijt te kunnen. Later heb ik met mijn directe familie gezellig gedineerd en een fles champagne open getrokken! Mijn familie en vrienden zijn enorm trots op me en zien dat ik hier echt klaar voor ben. Op Facebook eindelijk mijn plan kunnen uitten met een foto en de mededeling dat ik een eigen Curves club ga openen. Leuk waren de vele positieve en mooie reacties en felicitaties daarop en kaartjes en cadeautjes die vrienden kwamen afgeven.

Na het tekenen van het franchise contract start de Pre-Open fase waarin je onder andere je Club gaat inrichten en je klaar wordt gestoomd tot volleerd Curves Franchisee. Waar kijk je het meest naar uit van de komende pre-open periode?
Waar ik het meest naar uitkijk is het pand zien veranderen van een casco/leeg pand naar een mooie eigen club waar ik mijn hart en ziel in kwijt kan.

De locatie van een Curves Club is heel belangrijk en moet aan een aantal eisen voldoen. Het vinden van een pand is één van de eerste stappen. Hoe ben je gaan zoeken naar een geschikte locatie?
Leuk om te vertellen is dat de verhuurder mij gevonden heeft, niet andersom. Hij wist dat ik op zoek was naar een locatie voor mijn Club en hij wil graag een Curves vestiging in het pand en doet er ook alles aan om me te helpen. Ik was ook spontaan verliefd op het pand toen ik voor de eerste keer ging kijken: het is een mooi groot ruimtelijk pand met veel licht! Ik zag meteen het circuit aan de ene kant en de balie in het midden. Aan de andere kant de kleedruimtes, keuken, wc en vergaderruimte. Lekker veel licht en alles ruimtelijk opgesteld. In mijn gedachte was ik toen al open!

Wat wordt de grootste uitdaging aan het pand?
De grootste uitdaging is dat ik vanaf nu ook “voorman” ben, dus zelf alle bedrijven aan ga sturen, van de dekvloerlegger, systeemplafonds bouwer, loodgieter tot aan interieurbouwer en reclamemaker

Vanessa Curves Veghel

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!