Slanker in je sportkleding

Slanker in je sportkleding

Ook in je sportkleding wil je er natuurlijk op je best uitzien. De juiste sportkleding speelt hier een belangrijke rol in. Daarom hebben we een aantal handige trucs waardoor je er al snel strakker en slanker uitziet tijdens je workout. Benieuwd?

1. High waist sportbroek
Een van de bekendste problemen van het vrouwenlichaam zijn de muffin tops, oftewel de lovehandels. Draag je een lage broek dan komen deze al snel boven je broekrand uit. Bij een high waist sportbroek heb je hier veel minder last van!

2. Strakke lange legging in een donkere kleur
Door een strakke lange legging in een effen donkere te dragen, lijken je benen langer. Je legging sluit aan op je lichaam waardoor alles mooi op zijn plek wordt gedrukt. Vooral als deze is gemaakt van een wat stevigere stof. ¾ modellen of leggings met een druk patroon laten je benen korter lijken.

3. Wijdvallende top
Een wijder vallende top is geweldig! Het valt zo over ongewenste vetrolletjes zonder deze te benadrukken. Ook valt de top, wanneer deze lang genoeg is, fijn over je billen!

4. Zwart shirtje
Zwart kleed af, dat weten we allemaal. Donkere stoffen zorgen er namelijk voor dat er geen schaduwen op de stof kunnen vallen waardoor je er slanker uitziet.

5. Dikkere stof
Sportkleding van goede kwaliteit is het halve werk. Kies voor kleding dat gemaakt is van een goede, stevige kwaliteitsstof. Dit voorkomt dat je lichaam de vrijheid heeft alle kanten op te bewegen. Investeren in de juiste kleding is meer dan de moeite waard, want je zeker voelen is ontzettend belangrijk!

6. Koop je kleding niet te klein
Let bij het aanschaffen van sportkleding erop dat je de juiste maat hebt. Hoe verleidelijk het kan zijn om net dat ene maatje kleiner te pakken, niet doen! Het zit niet fijn en vaak lijk je er uiteindelijk voller in dan nodig is.

7. Sportbh
De juiste ondersteuning van je borsten is tijdens het sporten een must, zeker als je gezegend bent met een volle voorgevel. Door het dragen van de juiste sportbh voorkom je rugklachten en blijft de boel mooi op zijn plek. Doordat een sportbh met de juiste pasvorm mooi aansluit en niet in je vel snijdt oog je ook al snel slanker.

Bron: OptimaVita