Zelfverzekerd tijdens jouw workout

Zelfverzekerd tijdens jouw workout

Wanneer je begint met sporten kan het best spannend zijn om er helemaal voor te gaan tijdens jouw workout. Doordat de oefeningen nieuw zijn, jij je in een nieuwe omgeving bevindt en het misschien überhaupt al een stap is om te gaan sporten, voel jij je misschien wat onzeker tijdens het sporten. Dat is niet nodig, al helemaal niet bij Curves, maar wanneer je er last van hebt kan het best lastig zijn om te genieten van jouw workout. Met deze tips voel jij je in no-time op je gemak en rock jij het Curves circuit als geen ander!

Een fijne sport outfit
Net als in het dagelijks leven kan de outfit die je draagt een enorm verschil maken. Kies daarom vooral voor een outfit waar jij je mooi, maar vooral comfortabel in voelt. Een outfit waarin je elke beweging kunt maken zonder dat je steeds weer alles recht moet trekken.

Ga op een rustiger moment
Vind je het een vervelend gevoel wanneer er veel mensen aanwezig zijn, ga dan op een rustig moment zodat jij rustig jouw ding kunt doen. Twijfel je of je een oefening juist uitvoert? In het Curves circuit is altijd een van onze coaches aanwezig die jou helpt bij het uitvoeren van de oefening.

Ga samen sporten
Naast dat samen sporten gezellig is, helpt het ook om je meer op je gemak te voelen en gemotiveerd te blijven. Samen ga je de uitdaging aan naar een fit en gezond lichaam. Je kent al iemand waarmee je gaat sporten waardoor het vaak net even wat makkelijker wordt om vervolgens ook nieuwe mensen te leren kennen. En eenmaal bij Curves ontmoet je al snel meer curvettes waarmee je gezellig, effectief en met plezier de workout uitvoert.

Niet overdenken
Wanneer je gespannen bent draait je hoofd vaak overuren. Wat als ik een oefening niet goed doe? Kijken er mensen naar mij? Hoe zie ik eruit tijdens het sporten? Beginnen met iets nieuws kan behoorlijk spannend zijn. Dat geldt ook voor de eerste keer sporten. Toch is dit echt niet nodig. Iedereen komt bij Curves om te sporten en is in het circuit bezig met haar workout. Ook heeft iedereen ooit in jouw schoenen gestaan. Neem eens diep adem en ga ervoor! Je kunt het!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en interessante tips? Like de Curves Holland Facebook pagina.