“Niet twijfelen, maar gewoon beginnen” is ons motto.

Curves Zwolle

Wij zijn Margriet Pompstra en Jeanine Mulder en wonen in Meppel en Zwolle. Wij werken beiden al jaren als zelfstandig ondernemer en kiezen er nu voor om onze krachten te bundelen door samen een Curves club te openen in Zwolle.

Wie ons kent weet dat we een grote passie hebben voor sport, met name cardio- en krachttraining. We houden ervan onszelf fit, krachtig en gezond te houden. Vanuit dit enthousiasme willen we vrouwen inspireren en motiveren om dit ook te gaan doen. Sporten draagt bij aan een gezonde leefstijl op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Met de komst van een Curves club in Zwolle gaan wij vrouwen een optimale sportbeleving bieden en een belangrijke rol spelen in hun weg naar een gezonder, gelukkiger leven. De club zal een plek worden waar vrouwen zich welkom en op hun gemak voelen terwijl ze aan het sporten zijn, ongeacht leeftijd, uiterlijk of gewicht.

“Niet twijfelen, maar gewoon beginnen”

De eerste stap zorgt voor beweging en vanuit beweging ontdek en ervaar je vanzelf welke vervolgstappen je wilt en kunt zetten, wat er nodig is voor jou. Blijf reizen, blijf ontdekken, je verwonderen.

Wij stellen ons graag even voor:

Margriet Pompstra
Ik ben opgegroeid binnen een ondernemingsgezin en daardoor heb ik altijd de ambitie gehad als zelfstandige te werken. Inmiddels werk ik 15 jaar als zelfstandig etaleur. Ik mag klanten in diverse branches bedienen, welke al jaren trouw blijven aan mij. Hoezeer ik mijn werk als etaleur ook waardeer, heb ik toch de behoefte een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit heeft alles te maken met de tijd waarin we nu leven. Als fanatiek sporter op het gebied van fitness en bewust kiezen voor een gezonde leefwijze wil ik deze graag overbrengen op andere vrouwen. Uitgerekend in deze tijd van Corona blijkt maar weer hoe belangrijk het is er een gezonde leefstijl op na te houden.

Jeanine Mulder
Vanaf mijn 18de heb ik gewerkt als secretaresse en planner in de gezondheidszorg. Deze ervaringen neem ik mee binnen Curves Zwolle. Tussendoor heb ik 10 jaar in het buitenland gewoond op verschillende plekken. Dit heeft mij vooral veel geleerd te anticiperen op een ander, een andere cultuur, de verschillende percepties etc.

Vanaf 2015 ben ik verschillende opleidingen gaan volgen (NLP/Trainersopleiding NLP, Gedrag- en Communicatiestijlen (DISC), Kleurenconsulente), vooral om meer inzicht in mijzelf te krijgen. Deze ervaringen/opleidingen sluiten heel mooi aan op het begeleiden/coachen van vrouwen in de club naar een gezond en gelukkig leven. Mij vind je wekelijks 2 à 3 x per week in de sportschool voor cardio- en krachttraining. Ik kan mij een leven zonder niet meer voorstellen. En dit enthousiasme en gevoel wil ik graag overdragen.

Mijn droom is om steeds meer vrouwen te zien die blij en tevreden zijn met zichzelf, goed in hun vel zitten en zich krachtig, fit, gezond en gelukkig voelen. Door bewustwording is er ontzettend veel mogelijk!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en interessante tips tijdens deze periode? Like de Curves Holland Facebook pagina.