Hoe maak je zalm-eipotjes?
Ontbijt- of lunchgerecht
4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten:
- 200 gram gerookte zalm
- enkele blaadjes verse spinazie, waterkers of veldsla
- 8 cherrytomaatjes
- 4 eieren
- 4 ovenvaste schaaltjes (inhoud circa 150 ml)
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet het potje in. Snij de zalm in reepjes en leg deze in het potje.
- Snij de spinazie in reepjes en druk deze samen met de gehalveerde tomaatjes ook in het potje.
- Breek het ei boven het potje, strooi er peper over en zet het potje ongeveer 10 minuten in de oven, tot het ei gestold is maar de dooier nog vloeibaar.
Dit recept komt van www.PuurGezond.nl
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, interessante tips tijdens deze periode en leuke home workouts? Like de Curves Holland Facebook pagina.