Voel je goed in je zwemkleding!

Zwemkleding

Het is niet voor iedereen even makkelijk om je zwemkleding aan te trekken en je daar vervolgens lekker en zelfverzekerd in te voelen. Is dit voor jou ook het geval? Lees dan even verder!

1. Koop zwemkleding waar jij je lekker in voelt.
Een zwempak, bikini, tankini, het mag allemaal! Het gaat er namelijk niet om wat een ander mooi vindt, maar om wat jij mooi vindt en waar jij je lekker in voelt. Want als je zwemkleding niet lekker zit, dan voel jij je überhaupt al niet op je gemak.

Let op: zwemkleding valt vaak klein(er) uit. Laat je dus niet afschrikken als je opeens een setje moet passen dat één of twee maten groter is dan dat je gewend bent!

2. Gebruik een zelfbruiner.
We weten dat het in Nederland niet altijd zonnig is, helaas. Omdat veel mensen zich mooier voelen met een kleurtje, kan het fijn zijn om daar van te voren zelf al voor te zorgen, door bijvoorbeeld een zelfbruiner.

3. Draag leuke accessoires.
Je zonnebril, zomerhoed of een leuk enkelbandje: zorg dat je iets draagt om jouw look helemaal af te maken!

4. Nu even niet.
Krijg je het koud? Of ben je het gewoon even zat dat iedereen je in zwemkleding ziet? Zorg ervoor dat je altijd iets bij je hebt wat je over je zwemkleding heen kunt trekken: iets waar jij je opnieuw comfortabel en lekker bij voelt.

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!