,

Afvallen? Kies voor Curves Complete!

Curves Compete afvallen

Curves Complete, de complete oplossing om gewicht te verliezen! Zo simpel als 1,2,3. Ben jij opzoek naar de complete oplossing voor gewichtsverlies? Dan is verder zoeken niet nodig. Curves Complete combineert de juiste fitnesstraining met persoonlijke weekmenu’s en deskundige coaching waardoor je meer vet verbrandt dan met andere afslankprogramma’s. De stofwisseling wordt gestimuleerd dankzij de opbouw van spiermassa waardoor de kilo’s ook weg blijven. En dat alles gebeurt in een motiverende omgeving samen met andere vrouwen zoals jij.

Curves complete is verdeeld over 3 fases:

Fase 1
Gedurende 7 dagen worden 1200 kcal geconsumeerd met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Veel mensen willen langer dan 1 week in fase 1 blijven vanwege het snelle gewichtsverlies, maar langer in deze fase blijven veroorzaakt een daling van de stofwisseling. Fase 1 is een goede manier om te starten met afvallen, maar na 7 dagen is het noodzakelijk over te stappen naar Fase 2.

Fase 2
Deze fase wordt aangehouden totdat het streefgewicht is bereikt, een stilstand optreedt of wanneer een onderbreking van het afvallen gewenst is. Tijdens Fase 2 worden 1500 kcal geconsumeerd met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Fase 2 bevat voldoende energie (kcal) om de spiermassa te behouden en het gewichtsverlies te continueren.

Fase 3
Geeft het lichaam een pauze. Tijdens deze fase blijft het huidig bereikte gewicht stabiel en kan het metabolisme zich herstellen. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk eet volgens fase 3. Het is geen dieet maar een gezonde voeding.

Dus wil je graag die paar extra kilo’s kwijt? Wacht dan niet langer en start hier met Curves Complete.

Meer interessante tips en weetjes over gezondheid, sporten en voeding? Like de Curves Holland Facebook pagina!