fbpx
WORD EEN CURVES COACH

Ben jij een geboren coach en weet jij als geen ander vrouwen te motiveren en te begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl? Kom werken bij Curves! De grootste vrouwen fitness club ter wereld.

Geen fitnesservaring? Wij zorgen voor de opleiding!
Met 25 jaar ervaring heeft Curves alle tools in huis om jou op te leiden tot een ware Curves Coach. Nieuwe coaches worden volledig opgeleid om de leden succesvol te begeleiden en het Curves systeem toe te passen. Je bent dan ook bereid om de bewezen Curves methode te leren en te volgen. Ervaring in de fitnessbranche is een pré, maar het belangrijkste dat wij van jou vragen is enthousiasme en een passie voor sport en gezondheid.

Wat doet een Curves Coach?

Als Curves Coach is jouw belangrijkste taak vrouwen sterker maken! Met jouw energieke manier van coachen maak je van sporten een feestje en help je leden bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Daarnaast heb je ook een betrokken karakter en bied je de leden een luisterend oor. Jij weet precies welke vragen je moet stellen om tot de kern te komen. Door deze combinatie van vaardigheden kan jij leden beter helpen om hun fitnessdoelen te bereiken en zorg je ervoor dat vrouwen beter in hun vel komen te zitten!

Overige werkzaamheden:
  • Samen met de andere coaches vinden jullie de meest succesvolle en innovatieve manieren om lokaal nieuwe leden te werven en nog meer vrouwen prachtig krachtig te maken.

  • Je hebt oog voor detail en draagt zorg voor een frisse omgeving waar leden graag komen.

  • Verder ben je verantwoordelijk voor bijkomende administratie werkzaamheden.

Wat is Curves?

Curves is de grootste vrouwenfitness organisatie ter wereld en maakt inmiddels al weer 25 jaar vrouwen sterker. Door het bieden van een optimale klantbeleving en veel aandacht voor service, helpen wij vrouwen van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst. Onze coaches omschrijven Curves als een gezellige plek om te werken en geven aan dat het begeleiden van vrouwen veel voldoening geeft en zij zelf ook energie krijgen van het werk en de sfeer in de club.

Solliciteren bij een Curves vestiging?

Elke Curves locatie wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. De onderstaande clubs hebben een openstaande vacature voor een Curves Coach. De functie eisen en werkzaamheden kunnen per club afwijken. Als je geïnteresseerd bent in een baan bij Curves in jouw omgeving en meer wil weten over de functie, neem dan contact op met de betreffende Curves vestiging.