Curves Nieuwsbrief

Meer dan 14.000 inschrijvers!

Schrijf je nu in!

Club locator

Vind een club bij jou in de buurt

Is Curves iets voor mij?

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het sporten? Ben je anders bang dat je te snel op gaat geven? Sport je graag alleen met andere vrouwen? Heb je door je drukke schema weinig tijd aan sport te besteden, maar wil je wel een effectieve training? Dan is Curves zeker iets voor jou.
Twijfel je nog? Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken bij jouw dichtstbijzijnde Curves Club, waarin je een rondleiding en gratis figuuranalyse krijgt.

 

Werkt Curves wel echt?

Curves heeft over de gehele wereld al miljoenen vrouwen van alle soorten en maten geholpen om controle te krijgen over hun eigen lichaam en leven. Op onze website staan diverse succesverhalen van vrouwen wiens leven door Curves veranderd is. Zij zijn het levende bewijs dat Curves wel degelijk werkt.

 

Wat kost een lidmaatschap bij Curves?

De kosten voor een abonnement bij Curves variëren. Neem voor vragen betreffende lidmaatschap en de bijbehorende kosten direct contact op met jouw dichtstbijzijnde Curves Club. Zoek de contactgegevens van jouw dichtstbijzijnde locatie.

Een andere mogelijkheid is om het online aanmeldformulier in te vullen met de specifieke vraag over de kosten. Dan neemt de club zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Hoe doe ik dat?

Al onze clubs worden gerund door onafhankelijke en zelfstandige ondernemers en je hebt je lidmaatschap met hun afgesloten. Je kunt direct contact opnemen met de Curves club waar je lid bent als je je lidmaatschap wilt bespreken.

 

Curves is een franchise organisatie. Wat betekent dat?

Al onze clubs worden gerund door onafhankelijke en zelfstandige ondernemers. Deze ondernemers maken eigen keuzes, hebben hun eigen team van trainers en allemaal hebben zij de passie om andere vrouwen te helpen hun gezondheids- en sportdoelen te bereiken. Neem vooral ook een kijkje op de website van jouw Curves Club.

 

Heb je nog andere vragen of opmerkingen?
Neem dan contact op via het fomulier op de website

Indien je vragen hebt voor de organisatie van Curves Holland: bel, schrijf of mail ons op onderstaand adres.

Curves Holland BV
Apeldoornseweg 152
6814 BP Arnhem
Nederland

Tel.: 026 - 3590 555
Fax: 026 - 3516 415

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief

Social media