Curves Nieuwsbrief

Meer dan 14.000 inschrijvers!

Schrijf je nu in!

Club locator

Vind een club bij jou in de buurt

De oprichter van Curves Gary en Diane Heavin

Oprichters Gary en Diane Heavin worden gezien als de pioniers van het fitness fenomeen dat bewegen mogelijk heeft gemaakt voor meer dan 4 miljoen vrouwen wereldwijd. Zij delen een passie om zich in te zetten voor de gezondheid van vrouwen.

In 1992 openden Gary en zijn vrouw Diane hun eerste Curves in Harlingen, Texas. Dit nieuwe 30-minuten fitnessconcept bood krachttraining, begeleiding bij gewichtsverlies en een leuke en aangename sportomgeving voor vrouwen. Het was direct een ongelooflijk succes.

Toen hun tweede club ook direct een succes was, wisten ze dat ze een markt bedienden die door alle bestaande sportscholen genegeerd was. Maar ze wisten dat ze het niet alleen konden. Ze hadden gepassioneerde mensen nodig die geïnteresseerd waren in het helpen van vrouwen in hun eigen omgeving en hen te leren hoe een Curves club gedraaid kan worden.

Ze begonnen met het maken van plannen om Curves te franchisen. En de eerste Curves Franchise club opende haar deuren in 1995 in Paris, Texas. Curves werd snel heel populair en opende op een zeer grote schaal nieuwe locaties. Soms verdubbelde het aantal locaties in een jaar. Dit ongelooflijke succes werd bereikt met mond to mond reclame van enthousiaste Curves leden en medewerkers. In 2003 werd de eerste grote landelijke reclame campagne gelanceerd. Waar McDonalds en Subway 25 en 26 jaar nodig hadden om 7.000 clubs te openen, lukte Curves dit binnen 10 jaar.

Curves heeft constant een serie van verschillende prijzen gewonnen: “De snelst groeiende franchise in de geschiedenis in het Guinness boek” , “de werelds grootste fitness franchise”, en “de bestseller van New York Times” (Curves, permanente resultaten zonder permanente diëten) “de Nr 1 Fitness Franchise”.

Met een dergelijk ongelooflijk succes werd het zinvol om wereldwijd te groeien, en Gary en Diane brachten hun formule naar het buitenland. Curves heeft 5.000 locaties in meer dan 80 landen met meer dan 4 miljoen leden. Curves traint iedere grote spiergroep met een 30 minuten fitness programma dat cardio en krachttraining combineert. De hydraulische weerstand is veilig en zeer effectief.

Curves staat voor fitness, gezondheid en het voorkomen van ziekten. Curves staat voor het vergroten van je kracht en het verliezen van gewicht. Curves staat voor het bereiken van je doelen in een omgeving die je ondersteunt en aanmoedigt.

Curves maakt vrouwen sterker.

Lees het verhaal achter het succes - het verhaal achter Curves

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief

Social media