Curves Nieuwsbrief

Meer dan 14.000 inschrijvers!

Schrijf je nu in!

Club locator

Vind een club bij jou in de buurt

Bij Curves helpen we vrouwen om de regie over hun eigen leven en gezondheid te nemen. Curves staat voor kwaliteit, elke dag opnieuw, en biedt een eenvoudige training waar vrouwen van elke leeftijd mee overweg kunnen. Curves is uniek!

sterWij geven om vrouwen

Bij Curves steunen we elkaar; van clubeigenaren en circuitcoaches tot de leden aan toe. Bij Curves doen we alles om het leven van andere vrouwen te verbeteren.

lieveheersbeestjePersoonlijke begeleiding

Onze circuitcoaches zijn er altijd om onze leden te ondersteunen en te begeleiden naar hun doelstelling. Iedere maand is er een persoonlijk gesprek over de voortgang en staan we klaar met advies en motivatie.

onderzoekMeest onderzochte programma

Curves is een van de meest onderzochte programma’s op de markt. Uit onderzoek blijkt dat de combinatie van krachttraining en cardiofitness zorgt voor ontwikkeling van je spieren, het verhogen van je stofwisseling en het verbranden van vet. Sport je bij Curves, dan ontwikkel je een betere weerstand tegen ziektes en genees je sneller.

zon met lachLachen maakt gezond

Bij Curves organiseren we altijd iets extra’s om onze leden te motiveren. We ondersteunen de clubs met diverse programma’ s voor in club die zorgen voor een lach op je gezicht.

wereldLidmaatschap geldig bij duizenden clubs

Leden die kiezen voor een jaarlidmaatschap hebben hiermee automatisch toegang tot duizenden clubs wereldwijd. Leden die op vakantie gaan, kunnen hier hun training gewoon voortzetten.

bloemCurves maakt het verschil voor anderen

Iedere Curves club is actief in de lokale gemeenschap en de maatschappij. We nemen onze verantwoordelijkheid om vrouwen sterker te maken bijzonder serieus. Zo ondersteunen we gezinnen die gebruik maken van de Voedselbanken en in oktober zamelen we geld in voor Pink Ribbon.

Samen staan we sterk en maken we het verschil.

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief

Social media