Curves Nieuwsbrief

Meer dan 14.000 inschrijvers!

Schrijf je nu in!

Club locator

Vind een club bij jou in de buurt

Welkom bij Curves
Curves bestaat al meer dan 20 jaar en is ’s werelds grootste fitness franchise voor vrouwen. Inmiddels hebben wij meer dan 6000 clubs in 80 landen. Als franchisenemer van Curves maak je deel uit van een gestroomlijnde organisatie met jarenlange best practice experience. Het Curves franchise systeem biedt haar ondernemers toegang tot de dezelfde structuur, middelen en expertise die de bestaande clubs tot een succes maken.

Meer informatie over Curves Frachise

Wat houdt het in om een eigen Curves club te hebben?
Curves is een franchise organisatie. Dit betekent dat je als franchisenemer van Curves het wiel niet zelf uit hoeft te vinden en je alle middelen en systemen al tot jouw beschikking hebt om je te kunnen richting op de groei van jouw onderneming. Je bent volledig zelfstandig ondernemer, maar samen met Curves ben je verantwoordelijk voor het succes van de formule en de samenwerking.

Wat biedt Curves haar ondernemers?
Curves werkt met een enthousiast team en zorgt dat alle ervaring en kennis die over de jaren zijn opgedaan, wordt doorgegeven aan de franchiseondernemers. Curves heeft veel zaken centraal geregeld voor alle franchisenemers waardoor jij je onderneming op een professionele manier kan managen zonder dat je alles zelf moet uitzoeken en opzetten. Voorafgaand aan opening bieden wij een intensieve training waarin je alle handvaten krijgt voor het openen van je eigen Curves club. Curves werkt samen met gerenommeerde trainingsinstituten om de kwaliteit van het Curves programma continue te waarborgen. Voorbeeld hiervan is de samenwerking met de Cleveland Clinic; een van de grootste particuliere ziekenhuizen in Amerika. Curves maakt vrouwen sterker.

Leer van de professionals
Wil jij leren hoe het Curves Franchise systeem een winstgevende onderneming voor jou kan creëren? Lees dan verder opwww.curvesfranchise.nl.
Op deze site staat veel informatie over Curves en het openen van een eigen club.

Meld je aan!
Via de website kun je je aanmelden voor een eerste kennismaking waarin we graag meer horen over jouw motivatie voor een eigen Curves club en je kunt dan ook direct je vragen stellen.

Na aanmelding nemen we op korte termijn contact met je op. Eventueel kun je zelf al wat meer informatie opzoeken. Bijvoorbeeld door te kijken op www.curvesfranchise.nl.

Meer informatie over Curves Frachise

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief

Social media