Curves Nieuwsbrief

Meer dan 14.000 inschrijvers!

Schrijf je nu in!

Club locator

Vind een club bij jou in de buurt

Het Curves CircuitCurves geeft je een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij je iedere keer tot 500 kilocalorieën verbrandt. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk.

Een Curves trainer die begeleidt en motiveert je. Zo haal je zeker snel je fitnessdoelstelling. Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen, of steviger in je vel wilt zitten, het kan allemaal in het Curves circuit!

Lees meer over het Curves circuit

In veel van de clubs kun je ook gebruik maken van CurvesSmart en meedoen met de Zumba Fitness lessen.

CurvesSmart

CurvesSmart™Gemotiveerd zijn is niet moeilijk, maar het blijven wel. Daarom hebben we CurvesSmart™ ontwikkeld, de training om je gemotiveerd te houden zoals nooit tevoren.

CurvesSmart is het meest geavanceerde persoonlijke coaching systeem ter wereld en zorgt ervoor dat jij op een veilig inspanningsniveau traint en maximale winst behaalt, gebaseerd op jouw eigen unieke lichaamsopbouw.

Curves met Zumba Fitness

Curves Circuit met Zumba FitnessLaat je gaan in het nieuwe Curves Circuit met Zumba Fitness. De enige 30 minuten training die het ritme van Zumba combineert met de effectieve krachttraining van Curves.

Je traint je spieren, verbrandt honderden kilocalorieën en je doet dit met zo veel plezier dat je niet eens door hebt dat je aan het sporten bent.

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief

Social media