Curves Nieuwsbrief

Meer dan 14.000 inschrijvers!

Schrijf je nu in!

Club locator

Vind een club bij jou in de buurt

Bij Curves, willen we dat elke vrouw het beste uit haar zelf haalt. Klik op onderstaande links voor meer informatie over gezondheid.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Nationaal Bedrijfsfitness PlanCurves is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen! Kijk voor meer informatie op de Bedrijfsfitness pagina.

Pink Ribbon

Pink RibbonCurves steunt de stichting Pink Ribbon al vele jaren in haar missie tegen borstkanker. Jaarlijks doneert Curves een aanzienlijk bedrag aan Pink Ribbon. In de maand oktober zetten de Curves vestigingen zich in voor een zo hoog mogelijke opbrengst!

Lees meerTwinfield

TwinfieldTwinfield is een van de grootste aanbieders van online boekhoudsoftware in Europa. Alle Curves clubs gebruiken voor hun boekhouding Twinfield en dit biedt uitstekende mogelijkheden om te benchmarken.

 

Cleveland Clinic

Cleveland ClinicElke Curves coach doorloopt een certificeringsprogramma van de Cleveland Clinic; een ziekenhuis dat behoort tot de top van de wereld.

 

Flynth

FlynthFlynth is een Nederlands accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers. Ze hebben 35.000 klanten en vestigingen door heel Nederland.

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief

Social media