Curves Nieuwsbrief

Meer dan 14.000 inschrijvers!

Schrijf je nu in!

Club locator

Vind een club bij jou in de buurt

En je doet ze elke dag!

 

Calorieën verbranden met de dingen die je toch al doet, niet verkeerd toch? Daarom zetten wij vandaag een aantal dagelijkse activiteiten op een rijtje, waarmee je meer calorieën verbrandt dan je denkt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

1. Afwassen
Niet de leukste bezigheid, maar een halfuurtje afwassen is goed voor het verbranden van zo’n 88 kcal. Misschien toch die vaatwasser eens uit laten staan? Ook nog eens beter voor het milieu. Win-win!

2. Douchen en afdrogen
Ben jij ook zo iemand die niet onder de douche weg te slaan is? Dan hebben wij goed nieuws. Een halfuurtje douchen en afdrogen zorgt voor het verbranden van gemiddeld 98 kcal!

3. Telefoneren
Whatsappen, bellen, sms-en, we zijn er maar druk mee. Ooit weleens overwogen om erbij te gaan staan? Dan verbrand je in een halfuur tijd zomaar een slordige 80 kcal. Loop wat heen en weer en je verbrandt nog meer!

4. Koken
Wist je dat je tijdens een halfuurtje koken meer dan 150 kcal verbrand? Het op tafel toveren van een lekkere en gezonde maaltijd was nog nooit zo’n feestje!

5. Winkelen
Het beste excuus om elke dag een halfuurtje te winkelen? Je verbrandt er in 30 minuten tijd meer dan 100 kcal mee. Reden genoeg om dat gave shirtje of die leuke sportoutfit te kopen.

Bookmark and Share
Plaats zelf een reactie
  • Geen reacties gevonden

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief

Social media