3x waarom groene thee zo gezond is!

Groene thee is gezond. Dat horen we heel vaak, maar waarom eigenlijk? Lees hier waarom we het allemaal moeten drinken:

 

1. Meer vetverbranding
Groene thee zorgt ervoor dat je meer vet verbrandt en dat de hele dag door. Of je nou aan het sporten bent of gewoon even lekker uitrust op de bank: je vetverbranding gaat door. Uit onderzoek is gebleken dat je tot wel 8% meer calorieën kunt verbranden door groene thee te drinken.

2. Minder hongerig
Van groene thee wordt je minder hongerig. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat thee eigenlijk water is. Water zorgt er voor dat het hongerige gevoel minder wordt. Het is dan ook niet zo gek om ongeveer een half uurtje voor het eten een glas water te drinken, maar dat kan dus ook gewoon een kop groene thee zijn!

3. Minder ziek
In groene thee zitten twee belangrijke stoffen die voor gewichtsverlies kunnen zorgen: cafeïne en EGCG (afkorting van: epigallocatechinegallaat - en probeer dat eens drie keer snel te zeggen).
Cafeïne is wat bekender dan EGCG, maar EGCG is misschien wel de interessantste variant. Het zorgt namelijk voor meer dan alleen gewichtsverlies. Door EGCG word je namelijk minder snel verkouden of ziek.

 

KOM WEER IN HET RITME BIJ CURVES!


Ook weer terug in je ritme komen tijdens het Curves Concours? Meld je aan en kom één week GRATIS sporten bij de Curves vestiging bij jou in de buurt.

Aanmelden

Tips & Tricks
van Curves

Tip 4: Ga bewegen

Lees verder

Lees nu:
Top 5 tips

Onderkin? Weg ermee!

We hebben allemaal wel eens geroepen: “Oh nee! Weg die foto, daar heb ik een onderkin!”. Vanaf nu is dat niet meer nodig, want wij hebben dé oplossing!

Lees verder

3x Waarom groene thee zo gezond is!

Groene thee is gezond. Dat horen we heel vaak, maar waarom eigenlijk? Lees hier waarom we het allemaal moeten drinken:

Lees verder

7 Tips voor de juiste sportBH

Sporten is behoorlijk belastend voor je borsten. Wist je dat bij joggen je borsten iedere stap 9 centimeter bewegen? Als je dus een kilometer loopt, bewegen ze maar liefst 84 meter!

Lees verder

5 Gezonde manieren om je dag goed te starten

Lijken je dagen altijd chaotisch te beginnen?

Lees verder

6 Tips om eiwitten toe te passen in je dieet

Eiwitten kun je overal terug vinden: In bijvoorbeeld energierepen, shakes, cornflakes of brood.

Lees verder

Wil je up-to-date blijven over dit soort acties?

Volg ons op:
Facebook

Volg ons